Dostava

Dostava se vrši na području Republike Hrvatske.

Besplatna dostava

Besplatna dostava je samo za određene proizvode, bez obzira na iznos, uz koje će biti naznačeno da je BESPLATNA DOSTAVA.

Trošak dostave

Trošak dostave za one proizvode koji nisu u kategoriji „BESPLATNA DOSTAVA“ određuje se o ovisno o lokaciji dostave određenog proizvoda, njegovoj težini i količini.

Cijenu dostave za sve ostale proizvode možete saznati  na UPIT!

Proces i vrijeme dostave

Dostavu za područje Hrvatske vrši ugovoreni partner Lagermax. Uobičajeno vrijeme dostave na području kontinentalne Hrvatske iznosi od 48 do 72 sata. Za otoke i slabo naseljena mjesta potrebno je od 3 do 7 dana.

Svi proizvodi bit će zapakirani u transportnu ambalažu tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju. Potpisom Kupca na potvrdi o primitku pošiljke smatra se da je proizvod preuzet bez vidljivih vanjskih oštećenja.

U slučaju da kupljeni proizvod nismo u mogućnosti isporučiti u navedenom roku, o tome ćemo vas obavijestiti i dogovoriti eventualni novi rok isporuke. U ovom slučaju Kupac ima pravo i na raskid Ugovora i povrat sredstava.

U slučaju bilo kakvih pitanja rado ćemo vam pomoći radnim danom od 8 do 16 sati. Slobodno nam se obratite na e-mail adresu: info@aureacard.hr