Ako želite prodavati svoje proizvode putem kartica i na rate, a ne želite imati velike troškove i svoj web shop, ne želite praviti ugovore sa bankama za kartično plaćanje i imati fiskalnu blagajnu, tu je USLUŽNI WEB SHOP:

WEB SHOP ZA SVE

Imate svoju firmu (obrt, OPG, d.o.o., j.d.o.o., d.d.), i vaši kupci žele vaš proizvod platiti putem kartice i na rate, a vi nemate tu mogućnost da im ponudite, mi imamo rješenje za vas!

WEB SHOP ZA SVE nova je usluga na tržištu unutar AureaCard platforme, gdje mi kupujemo vaš proizvod od vas i prodajemo ga dalje vašem kupcu na kartice i na rate!

Postupak je vrlo jednostavan!

Nakon potpisivanja Ugovora, unosimo vaš proizvod sa detaljnim opisom i fotografijom na našu platformu. Nakon što je proizvod online šaljemo vam link koji prosljeđujete vašem kupcu. Kupac jednostavno klikne na link gdje ide korak po korak do naplate i realizacije.

Vi ne morate imati fiskalnu blagajnu!

Mi vašem kupcu šaljemo fiskalni račun a vama račun za našu uslugu. Vi nama šaljete račun za vaš proizvod koji plaćamo u dogovorenoj valuti umanjeno za iznos koji je na našem računu, odnosno za iznos samog troška naše usluge.

TROŠAK ZA VAS:

Naša AureaCard usluga iznosi 5% od bruto cijene proizvoda uvećano za pdv.

+

Trošak kartičnog plaćanja koji ovisi o vrsti kartice i broju rata i on se kreće od 1,4% do maksimalnih 10,5% za plaćanje do 36 rata.

+

0,5% PayWay T-com usluga sa sigurno kartično plaćanje.


NAPOMENA:

  • Proizvod se unosi samo onda kada imate 100% dogovorenu prodaju, odnosno kupnju vašeg proizvoda.
  • Ukoliko nakon potpisivanja ugovora i unosa proizvoda na našu platformu, vaš kupac slučajno odustane od kupnje, dužni ste podmiriti trošak raskida ugovora kao i trošak unosa proizvoda na našu platformu u ukupnom iznosu od 2,5% bruto vrijednosti samog proizvoda uvećano za pdv!

 

Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju i nadamo se uspješnoj suradnji!

Kontakt: 091/244-88-22, e-mail: info@aureacard.hr

AureaCard, zlatna kartica vrjednija od zlata